Інтернет нашого масиву

Ексклюзивна пропозиція провайдера для Урочище Зазим’я

Легке підключення без великих витрат!

Вартість підключення всього 1 гривня (замість 750 грн)

Вартість тарифів Інтернет+ТБ

Соціальний тариф "Турбота" 100 Мбіт/с всього за 99 грн/міс

Доступний наступним категоріям:

Часті запитання з приводу підключення

Так, оскільки обладнання провайдера ДОМОНЕТ має безперебійне електроживлення завдяки генератору, абоненту необхідно тільки підключити своє обладнання до зарядної станції, акумулятора або POWER BANK в будинку, щоб забезпечити його безперебійну роботу.

Замовити підключення можна в телефонному режимі за телефоном 0-800-501-011 (дзвінки безкоштовно) або на сайті провайдера zazymia.domonet.ua 

Підключення до мережі  складається з кількох етапів. Експерти провайдера спочатку визначають маршрут кабелю та місце його заведення в приміщення. Потім кабель проводиться по опорах, а вже потім за допомогою буріння невеликого отвору в будинок проводять кабель,  встановлюється оптична розетка та оптичний термінал. Через оптичний термінал (ONU) відбувається передача сигналу по кабелю витої пари до роутера або комп’ютера клієнта. Цей процес в середньому займає близько 3 годин

Потрібно визначити місце, де можна прокласти кабель та встановити оптичний термінал (ONU) в будинку. В цьому місці повина бути щонайменша одна розетка 220V. Також потрібно забезпечити доступ до подвір’я та будинку. Дуже рідко може знадобитись дозвіл на доступ до території сусідніх ділянок, у випадко якщо електричні опори знаходяться не на вулиці з загальним доступом, тому важливо передбачити це завчасно.

Одразу після підключення  спеціалісти тестують оптичний кабель і перевіряють швидкість інтернету на тестовому ноутбуку. Таке тестування допомагає виявити можливі проблеми та вчасно їх усунути, забезпечуючи стабільне з’єднання.